Etalageschermen

Etalage TV trekt veel aandacht van eventuele klanten. De etalageschermen met narrowcasting blijven bovendien ook buiten openingstijden voor de klanten, gasten en relaties inspireren en informeren. Door gebruik te maken van schermen met hoog contrast, zijn ze zelfs in fel zonlicht goed zichtbaar. 

Producten en/of diensten die voorheen niet in de etalage pasten of duidelijk in beeld konden worden gebracht, zijn ineens goed in beeld te brengen. Steeds vaker ziet men deze schermen bij woonwinkels, makelaars maar ook bij afhaalpunten in de horeca.

Wij werken met de beste software programma’s. De klant kan zelf op een eenvoudige manier de teksten en foto’s aanpassen. 

Maatwerk

Wij installeren ook schermen op maatwerk. Denk bijvoorbeeld aan custom-ophangbeugels of omlijstingen.

Schermen plaatsen wij niet alleen in etalages, maar ook in winkels/showrooms. Ze zijn verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen.  Ook kan er gekozen worden voor mobiele uitvoeringen, denk aan tijdelijke verkoop (foodtrucks) of aanwijzingen in bijvoorbeeld winkelcentra. Deze monteren wij op verrijdbare trolley’s of eenvoudig te demonteren ophangsystemen.

Neem contact met ons op voor een gratis offerte.

Touchscreen Etalage

Maak uw etalage interactief! Klanten kunnen 24/7 kennis maken met uw producten en/of diensten. 

Vloer info Display

Informatie displays voor vaste en mobiel-gebruik. Voor zowel binnen als buiten. Eenvoudig tekst en afbeeldingen uploaden.

Digitaal menuscherm

Deze schermen zijn terug te vinden in o.a. de horeca en tankstations. Eenvoudig tekst en afbeeldingen uploaden.

Maak uw bedrijf zichtbaar met een Etalagescherm

Call Now Button