Horeca

Starled adviseert, ontwerpt en levert verlichting voor o.a. de Horeca
Alle verlichtingswensen worden door ons gerealiseerd. Vaak in samenwerking met de architecten, maar ook met alleen de klant.
Van het verlichten van de bar tot de plafonds. Leverbaar in statische en dynamische LED-verlichting. Deze laatsten zijn LED’s die geprogrammeerd worden, waardoor deze LED’s een enorm gevarieerd lichtspektakel kunnen creëren door de veranderingen van de kleuren en patronen.

Wij werken alleen met A-merken, dus gegarandeerd een lange levensduur en zuinig in gebruik.
Bij dynamische LED-verlichting zijn de LED’s aan te sturen met een iPAD. Via een app die wij geprogrammeerd hebben, worden alle wensen van de klant gerealiseerd.

Wist u dat wij door heel Nederland en België installeren!

LED-verlichting Hotel

Deze LED-verlichting passen wij vaak toe in hotels. Bijvoorbeeld in de lobby. LED’s zijn er ook in verschillende soorten wit.

LED's restaurant

Informatie-displays voor vast en mobiel gebruik. Voor zowel binnen als buiten. Tekst en afbeeldingen zijn eenvoudig te uploaden.

Wij ontwerpen

Wij kunnen samen met de klant het ontwerp maken. Ook in samenwerking met de architect.

Traptrede-verlichting LED

Deze verlichting wordt vaak toegepast in donkere ruimtes. Ze dienen niet alleen voor de veiligheid, maar zijn ook sfeerverhogend. 

Traptrede-verlichting is leverbaar in LED-strips en spots. De strips monteren wij meestal voorop de trede of vooronder. De spots aan de zijkant.

Deze LED’s zijn leverbaar in vele vaste kleuren, maar ook in RGB-W, zodat de kleur zelf eenvoudig aan te passen is met een LED-controller.

Maak Uw Bedrijf sfeervol met LED's van Starled

Installaties door heel Nederland

Call Now Button