Videowall

Bent u op zoek naar een videowall, bijvoorbeeld voor uw bedrijf?  Een videowall is immers de ultieme oplossing als u op een visuele manier een boodschap wilt overbrengen aan een klant. Videowalls worden vaak ingezet bij evenementen, op beurzen of bij u op het bedrijf. U bedient namelijk specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen met kennis en entertainment op maat via beeldschermen.

Of het nu gaat om verkopen, informeren, online vergaderen, navigeren, of het digitaal oproepen in de wachtkamer. Met de juiste middelen op de juiste locatie, met de juiste boodschap op het juiste moment zult u het verschil maken bij klanten, medewerkers, patiënten en/of bezoekers.

Installaties in heel Nederland!

Videowall bereikt groot publiek

Met digitale schermen en -kiosken in uw winkel, bedrijf of op uw evenement laat u op zeer directe  manier met deze digitale innovatie klanten kennis maken met uw producten en/of diensten.
Die boodschap komt uiteraard alleen over als u deze digital signage goed inzet. Niet alleen moet de hardware en software van de van de juiste kwaliteit zijn, de inhoud moet er ook perfect op aansluiten.

Een videowall is een groep met displays die strak tegen elkaar aan hangen. Ook komt het voor dat ze erg dicht bij elkaar hangen. Doordat er een groep met meerdere schermen dicht bij elkaar hangt, geeft het geheel een imposante uitstraling. De verschillende displays worden namelijk aangestuurd als één groep. Dit geheel heeft een indrukwekkende uitstraling en valt daardoor positief op bij klanten en bezoekers die erlangs lopen. 

Voor iedere wens hebben wij een oplossing!
Neem daarom contact met ons op voor een offerte. 

Maak Uw Bedrijf zichtbaar Met een videowall

Gratis offerte!

Call Now Button