Narrowcasting

Narrowcasting, ook wel ‘digital signage’ genoemd, is populair. Waarom? Zie het als een privé-televisiekanaal. Met één of een reeks verbonden narrowcasting schermen draag je vanuit één centraal punt informatie over. Vele malen effectiever dan broadcasting. Je bedient namelijk specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen met kennis en entertainment op maat via beeldschermen.

Of het nu gaat om verkopen, informeren, online vergaderen, navigeren, of het digitaal oproepen in de wachtkamer. Met de juiste middelen op de juiste locatie, met de juiste boodschap op het juiste moment zult u het verschil maken bij klanten, medewerkers, patiënten en/of bezoekers.

Installatie in heel Nederland!

Digital signage doeltreffend inzetten

Met digitale schermen en -kiosken in uw winkel, bedrijf of op uw evenement laat u op zeer directe  manier met deze digitale innovatie klanten kennis maken met uw producten en/of diensten.
Die boodschap komt uiteraard alleen over als u deze digital signage goed inzet. Niet alleen moet de hardware en software van de van de juiste kwaliteit zijn, de inhoud moet er ook perfect op aansluiten.

Voor iedere wens hebben wij een oplossing!
Neem daarom contact met ons op voor een offerte. 

Maak Uw Bedrijf zichtbaar Met narrowcasting

Gratis offerte!

Call Now Button